pühapäev, 12. september 2010

Watsonville Air Show

Ühel kaunil ja palaval laupäevasel päeval eelmine nädal käisime me Watsonville Air Show'l. See oli selline suur üritus, kus oli palju lennukeid suure-suure maa-ala peal ja siis paljud lennukid (koos inimestega, kes nendega lendasid) tegid igast huvitavaid ja rahvast lõbustavaid trikke. Veel olid seal Monster Truck'id, ehk siis need suuuuuuured autod mis teevad nalja ja sõidavad üle mägede ja asjade ja hüppavad üle rea teiste autode, vigurdavad mootorrattad, langevarjudega taevast alla sadavad inimesed ja palju muud vahvat.

Suur sõjaväe lennuk, mida kasutatakse näiteks maavärina piirkondadest inimeste kiirelt minema toimetamiseks. See armas masin maksab umbes 200 000 000 dollarit, kui ma õigesti mäletan seda summat, mis mingi asjalik onu ütles.

See on see sama lennuk teiselt poolt. See oli nagu tagant lahti, saime sinna sisse minna ja kokpitis ringi tsillida ja kõike näppida ja lähedalt vaadata. Lahe !

Usa lipuga inimene kukkus lennukist alla

Ainult 20 000 dollarit. Issiiii, kas ma saan selle jõuludeks, pliispliispliiiiiis !!!

Lennuk vigurdas

Kevin tegi nalja

Tegin ka nalja

Mootorratturid tegid kaa nalja

Pikast taevasse vahtimisest muutus kael kangeks.. Ma olin arukas ja leidsin mugavama variandi, kuidas taevast lennukeid vaadata

Poiste õrnushetk :)

Kommentaare ei ole: