laupäev, 21. august 2010

St John's University

See on siis see kool, kus meil Au Pairi kool oli ja kus campuses me elasime.. Laen jälle hunniku pilte ja asju ja kirjutan natuke seletavat juttu juurde.

Centennial Hall, seal olid meil ühisloengud ja miitingud ja asjad
See oli peamaja, kus ees oli ilus purskkaev ja asjad.

Peamaja teine pool oli selline.. Kuskil seal oli meil ka söökla.

See on selle peamaja tagumise poole ees olev siuke istumiskoht, kus siis osad sõid ja sai niisama tsillida kaa. (kui selle jaoks aega oleks olnud). Tagapool paistab üks hoone, kus meil enamasti tunnid olid.

Eesti pliksid loengus tõsised olemas. Nagu ikka.

Lõpuks sain raske töö eest tunnistuse ka. Seal on kirjas asjad mida me koolis õppisime ja läbitud tundide arv.

Kool oli siuke.. igav veits. kõike seletati hästi palju, iga asja korrati korduvalt üle jnejnejne. Osad ei saanud aru, selle pärast. Söök oli päris jube. Soola ei kasutatud jajaja kõik oli nii rasvane ja burgerid, hot dogid ja friikad ja sai oli põhiline toit..
Ühesõnaga hea, et seda kooli vaid korra läbima peab ja tore, et see nüüd läbitud on :))
Samas niisama tsillida seal oli päris lõbus tüdrukutega.Viimane võimalus eesti pliksidega koos olla.

Ma olin ühes toas ühe Mehhiko tüdruku ja ühe Bosnia Herzegovina tüdrukuga. Nad olid sellised üsna umbkeelsed, aga vähemalt Mehhiko tüdruk oli meeletult sõbralik.. Musitas ja kallistas ja oli siuke.. Positiivne. Toas oli nari ja üksik voodi. Mina magasin nari allkorrusel. Nett koolis eriti ei töötanud, kogu aeg oli mingi jama sellega.
Stiinil oli üks lahe toakaaslane - Soome tüdruk Anne, temaga saime ka kenasti läbi ja tegime nalja ja pullisime. Soomlased on ikka nagu oma rahvas siin võõral maal :)

See on vist kooli kohta suht kõik, mis öelda on .

Kommentaare ei ole: